Тиждень права

З 9-13 грудня 2019 року у школі відбувся Тиждень права. Метою Тижня права було збагатити знання, уміння та навички учнів із питань морально-естетичного спрямування, сприяти формуванню правової свідомості особистості, удосконалювати уміння логічно мислити; виховувати доброзичливість, людяність, тактовність, відповідальність та толерантність до інших.

/Files/images/tijden_prava_2019/3,1.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/3.jpg

Під час Тижня правової освіти у школі відбулися різноманітні заходи для учнів 1-10 класів, які підготувала психологічна служба закладу спільно з командою вчителів школи. Учні з великим задоволенням брали участь у заняттях . Вчителем історії та права Козлюком Р.В. було проведено Всеукраїнський урок права на тему «Права людини», вчителями школи було проведено виховні година та групові бесіди: «Я знаю свої права», « Права маленької людини». Також було показано відеолекторії та соціальні ролики на тему : «Свої права, дитино, знай та про обов’язки не забувай», «Права та обов’язки дитини».

/Files/images/tijden_prava_2019/1.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/2.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/4.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/5.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/6.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/7.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/8.jpg /Files/images/tijden_prava_2019/9.jpg

До співпраці залучені спеціаліст районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кожарко Н.М. та спеціаліста первинної безкоштовної правової допомоги.

Під час заходів було охоплено учнів молодшої, середньої та старшої ланок. Приємно було те, що зустріч пройшла у форматі діалогів, учні отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких та знати не лише свої права,а й обов’язки.

«Право – це все те, що істинно і справедливо» – Віктор Гюго.

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея