День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

До дня пам’яті Героїв Небесної Сотні було створену тематичну інформаційну виставку з цікавим лепбуком, який дозволяє ознайомитися з хронологією подій початку революції, фільмографією, фото виданих книг на тематику війни та віршами, в яких уславлені Герої України.

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні сьогодні в актовому залі школи відбувся виховний захід на тему “Лицарі Небесної Сотні”, до якого залучили працівників Костопільського краєзнавчого музею. Головною метою даного заходу було ознайомлення здобувачів освіти з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, розкриття суті подвигу Небесної Сотні, вшанування героїзму українських захисників. Висловлюємо подяку Вакулко Анатолію Феодосійовичу та Лобову Василю Васильовичу за повчальний та змістовний захід.

Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Держава визнала цих людей героями. Усім загиблим під час Євромайдану посмертно присуджено звання Героя України.

/Files/images/20-21/nebesna_sotnya/1.jpg/Files/images/20-21/nebesna_sotnya/2.jpg /Files/images/20-21/nebesna_sotnya/3.jpg /Files/images/20-21/nebesna_sotnya/4.jpg /Files/images/20-21/nebesna_sotnya/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея