У Рівному рятувальники влаштували родинне свято безпеки «Сімейний день надзвичайних ситуацій»

2 вересня на центральному майдані Рівного співробітники Служби порятунку «101» провели масштабний захід для дорослих і дітей під назвою «Сімейний день надзвичайних ситуацій», що присвячений Дню знань в Україні.

На родинне свято до рятувальників завітали сотні рівнян і гостей міста, родини вимушених переселенців з Криму і Сходу України, а також вихованці інтернатних закладів освіти області. Відвідали дійство і вихованці нашого закладу. Захід, що організований Державною службою України з надзвичайних ситуацій та рівненськими рятувальниками, був надзвичайно цікавим і насиченим, а головне корисним і повчальним та тривав майже цілий день.

«Сімейний день надзвичайних ситуацій – це дійство, де діти та дорослі змогли побачити та зрозуміти у чому полягає робота співробітника Служи порятунку «101». Разом з тим, програма нашого сьогоднішнього заходу була направлена на те, щоб люди, і діти зокрема, дізнались, яким чином належить поводитися у разі виникнення надзвичайної ситуації, щоб зберегти своє життя», - зазначив начальник ГУ ДСНС у Рівненській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук.

/Files/images/29[1].JPG/Files/images/41[1].JPG

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея