Повернутися до звичайного режиму

Кубок Рівненської області та першість Рівненської області з легкої атлетики

З 23 по 24 вересня 2017 року в м. Рівне (стадіон «Авангард») відбувся Кубок та першість Рівненської області з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку.

В даних змаганнях брали участь команди: Березнівського, Зарічненського, Костопільського, Здолбунівського, Млинівського, Рокитнівського, Сарненського районів, Клеванських шкіл-інтернатів для дітей з вадами зору та розумового і фізичного розвитку, Костопільської школи-інтернату для дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, Острозької школи-інтернату для дітей з вадами слуху та м. Рівного, всього 106 учасників.

З вітальним словом перед учасниками даних змагань виступили заступник директора Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Рівненської обласної ради – Власик І.С. та головний суддя змагань -Трофимчук М.В.

Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класам та по нозологіям, серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат 2003-2007 р.н.

Переможницею змагань у першості Рівненської області серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату серед дівчат на дистанції 60м стала Баша Емілія.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 25 Березня 2024

Фотогалерея