Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності

З метою проведення цілеспрямованої роботи з учнівською молоддю щодо профілактики травматизму під час освітнього процесу і в позаурочний час, виховання відповідального ставлення до безпеки людини, у Спеціальній школі в м.Костопіль з 24 квітня по 28 квітня 2023 року було організовано та проведено Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності. У цей період відбулися такі заходи:

День перший

Відкриття тижня. На загальношкільній лінійці учні ознайомилися з планом заходів цього тижня. Лікар школи, Мирослава Віталіїівна Токар, провела інструктаж щодо надання першої домедичної допомоги. Завідуюча бібліотекою, Оксана Сергіївна, підготувала виставку інформаційно-просвітницької літератури «Безпека понад усе». Оксана Олександрівна, вчитель основ здоров’я, оформила інформаційний куточок про безпеку життєдіяльності в закладі освіти.

День другий

Цей день був присвячений цивільному захисту. Бобак Наталія Сергіївна, заступник директора організувала похід до пожежної частини, де учні ознайомилися з підручними засобами роботи пожежників, удосконалили свої знання про правила поведінки під час пожежі.

Класні керівники,класоводи провели бесіди щодо попередження дитячого травматизму під час освітнього процесу і вдома «Безпечне навчання та відпочинок», «Обережно, небезпека!».

Вихователі провели інформаційний вісник «Безпека дитини понад усе», під час якого поспілкувалися про небезпечні ситуації, які можуть трапитися у житті.

День третій

Класними керівниками, вихователями були проведені виховні години до дня трагедії Чорнобильської АЕС, створені лепбуки, презентації на дану тематику.

Козлюком Романом Вікторовичем, вчителем історії була організована екскурсія до районного музею, на фотоінформаційну виставку «Полин-сльозою умивається земля».

День четвертий

Алексійчук Оксаною Олександрівною, вчителем основ здоров’я, була проведена квест-гра «Обмини небезпеку», під час якої учні в ігровій формі закріпили правила дорожнього руху та правила безпечної поведінки на вулиці.

Бережна Олена Юріївна, практичний психолог школ, підготувала круглий стіл «Моя професія - мій життєвий вибір», який, привернув увагу старшокласників до питання важливості вибору професії, до шляхів досягнення професійних цілей.

Зінчук Інна Кузьмівна організувала конкурс творчих робіт, де всі учні взяли активну участь та показали свої творчі здібності.

П’ятий день

Підведення підсумків. Нагородження переможців, відзначення найактивніших учасників.

Тиждень з охорони праці 2023р

Кiлькiсть переглядiв: 61

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 25 Березня 2024

Фотогалерея