День пам'яті та примирення

8 травня Україна вшановує День пам’яті і примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацизмом. Тому, з метою належного відзначення мужності та героїзму переможців нацизму, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, а також виховання у молоді почуття патріотизму, у Спеціальній школі було проведено ряд заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення:

Учнями 4-В, 6-7-Б класів проведений загальношкільний захід «Ніколи знову. Ніколи не пробачимо».

Вихователями були проведені виховні заходи «Пам’ятаємо та перемагаємо», «Не загасити пам’яті вогонь», «Пам’ятаємо! Не забудемо!». Перегляд відеопрезентацій «Пам’ять єднає покоління».

Класоводами, класними керівниками проведені уроки пам’яті «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього», віртуальні екскурсії «Сторінками історії».

Конкурс малюнків «Пам’ять вічно жива!»; виготовлення червоних маків – символів пам’яті.

Учнями 2-Б класу створена композиція «Поетична свічка «Українському солдату»»

Бібліотекарем школи оформлена літературно-інформаційна виставка «Роки війни – століття пам’яті».

Вчителем історії, Козлюком Р.В. організована тематична екскурсія до районного музею на виставку «Військова техніка періоду Другої світової війни».

Давно відгриміли залпи Другої світової війни, суворий час війни став надбанням історії. Але не померла слава тих днів, ніколи не зітреться в нашій пам’яті велич українського подвигу. Наша боротьба триває й зараз щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє!

День пам'яті та примирення

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея