День людей з обмеженими можливостями

Міжнародний день людей із інвалідністю, який увесь світ відзначає 3 грудня, не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

Виступ директора

«Ми різні - ми рівні» - під таким гаслом 30 листопада 2017 року відбулися заходи до Міжнародного дня людей з особливими потребами у КЗ «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернаті І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

Це особливий день – оскільки тут живуть і навчаються особливі діти. Життєвою радістю та світлими емоціями,атмосферою добра та милосердябула пронизана кожна хвилина дійства. Гості перенеслися у казку «12 місяців», де добро перемагає над злом, де не втрачається надія, де завжди приходять на допомогу.

Завдяки кропіткій праці людей, працюючих в школі-інтернаті, вихованці змогли показати надзвичайну силу волі, силу духу дитини, яка може перебороти будь-які труднощі, які випали на їхню долю.

 Ріо=

Проте, окрім працівників закладу є ще люди, які переймаються долею особливих дітей та вже стали близькими друзями шкільної родини. Так, своєю присутністю та подарунками порадували дітей очільники Костопільської районної та місцевої влади, наші шефи та благодійники. На завершення такого насиченого дня ще одним подарунком для всіх присутніх став фейєрверк.

/Files/photogallery/1196/PB300126.JPG

Нехай для всіх нас цей день буде нагадуванням, що «Найважливіші ліки— ніжна любов і турбота»(с), що в наших силах змінити себе і тоді зміниться увесь світ.

Кiлькiсть переглядiв: 412

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея