Міжнародний день людей з інвалідністю

Міжнародний день людей із інвалідністю, який увесь світ відзначає 3 грудня, не є святом - це день привернення уваги до проблем особливих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

«Любов врятує світ» - під таким гаслом 03 грудня 2018 року відбулися заходи до Міжнародного дня людей з особливими потребами у КЗ «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернаті І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

/Files/photogallery/1241/P1020760.JPG

Інвалідність – це не вирок. Щодня це доводять і собі, і всім оточуючим вихованці закладу, вражаючи нас своїми талантами, хистом та здібностями. Дякуємо шкільним зірочкам за створену для гостей казку-мюзикл «Пан Коцький». Саме у такий спосіб нам, дорослим, діти ще раз нагадали, що любов перемагає зло, що ніколи не потрібно втрачати надію, що завжди знайдуть поруч люди «серця», які прийдуть на допомогу.

Вихованці закладу черговий раз довели, що люди з особливими потребами можуть бути і стають акторами, танцюристами, співаками, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох.

/Files/photogallery/1241/PC030161.JPG /Files/photogallery/1241/PC030153.JPG

Завдяки директору закладу Євгенії Юхимівні Бабич, яка підібрала творчих та цілеспрямованих працівників, які владають всі свої знання та уміння в учнів закладу , діти розвивають свої таланти, навчаються новому та цікавому, пізнають світ та готуються до майбутнього самостійного життя.

Безмежну подяку від учнів школи приймають також люди, які переймаються долею особливих дітей та вже стали близькими друзями шкільної родини. Так, своєю присутністю та подарунками порадували дітей наші шефи та благодійники: очільники Костопільської місцевої влади, представники управління СБУ в Рівненській області, ДП «Костопільське лісове господарство», Рівненської філії «ПриватБанку», громадських організацій Міжнародна місія «Агапе» та Братерство без кордонів – Україна, ПП Коренчук Андрій Арнольдович.

/Files/photogallery/1241/PC030200.JPG /Files/photogallery/1241/P1020759.JPG

НЕХАЙ ДЛЯ ВСІХ НАС ЦЕЙ ДЕНЬ БУДЕ НАГАДУВАННЯМ, ЩО«НАЙВАЖЛИВІШІ ЛІКИ— НІЖНА ЛЮБОВ І ТУРБОТА»(С), ЩО В НАШИХ СИЛАХ ЗМІНИТИ СЕБЕ І ТОДІ ЗМІНИТЬСЯ УВЕСЬ СВІТ.

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 25 Березня 2024

Фотогалерея