День Соборності

22 січня Україна відзначає День Соборності.

Цього дня у нашій школі було переглянуто інформаційні презентації "Проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки" та "100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки".

Учні 8-10-х класів разом з педагогами відвідали урочисту частину позашкільного заходу, який відбувся у Костопільському районному будинку культури аби вшанувати героїв та вкотре нагадати, що боротьба за Українську самостійну соборну державу триває і сьогодні.

Глядачам було представлено мультимедійну презентацію співпраці між Костопільським та Попаснянським районами. За допомого скайп-зв’язку, керівники району поспілкувалися із представниками Попаснянського району, побажали миру, добробуту та процвітання один одному.

Хвилиною мовчання вшанували Героїв, які віддали своє життя за цілісність та суверенітет України.

Захоплюючий концерт підготували творчі колективи Районного будинку культури, Будинку школярів та юнацтва, школи мистецтв та аматорські колективи Костопільщини.

По завершенню всі стали свідками акції "Єднаймося заради соборної України", та, тримаючись за державний прапор, пройшли до Меморіалу "Герої не вмирають" для покладання квітів.

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея