Змагання з шахів в програмі обласної Спартакіади серед дітей з інвалідністю Рівненської області

16 березня 2019 року в місті Рівне в приміщенні регіонального центру «Інваспорт» відбулися змагання з шахів в програмі обласної Спартакіади серед дітей з інвалідністю Рівненської області, як ІІ етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами слуху. Змагання проходили серед юнаків та дівчат у двох вікових групах: старша вікова група – 2004 – 2005 роки народження, молодша вікова група – 2006 – 2008 роки народження.

У змаганнях приймали участь спортсмени із Березнівського, Костопільського, Млинівського, Рокитнівського районів, Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1, Костопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів та Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів.

Під час урочистого відкриття змагань спортсменів вітали: заступник начальника регіонального центру «Інваспорт» Володимир Мурін та директор Рівненської обласної ДЮСШІ Сергій Левчик.

Троє вихованцв нашого закладу стали чемпіонами змагань: учні 8-А класу Баша Емілія, Якимов Олександр, Гандабеску Віктор.

/Files/images/1603/37877976.jpg /Files/images/1603/43420144.jpg /Files/images/1603/73332811.jpg

Переможці та призери змагань були відзначені грамотами та медалями.

За підсумками змагань чемпіони будуть приймати участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе», що відбудеться в м. Одеса у ДОТ «Молода гвардія».

За матеріалами ІНВАСПОРТ-РІВНЕ

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 25 Березня 2024

Фотогалерея