Екскурсія (м. Львів)

Розпочнемо з того, що учні нашої школи не лише розумні і талановиті, а й надзвичайно ціленаправлені, активні та вмотивовані на досягнення поставленої мети. Саме такі підлідки і стали співорганізаторами поїздки до старовинного галицького міста, міста-музею, перлини Західної України – міста Львів.

Семеро учнів 9-А та 10-А класів разом із вчителем Оленою Петрівною Гаврилюк та вихователем Сніжаною Володимирівною Домбровською в межах вивчених тем з англійської мови «Містами України» та «Амбіції і плани» 30 травня 2019року відвідали це чудове місто.

Львів зустрів нас приємними посмішками містян, десятками туристичних груп, стародавньою архітектурою, смачною випічкою і ароматною кавою, цікавими розповідями, легендами і таємничими історіями...

/Files/photogallery/1364/IMG_4263.JPG

Під час екскурсії нам вдалося здійснити підйомна дах “Майстерні шоколаду”та спуск в підземелля “Копальні кави”, скуштувати різнобарвні цукерки в «Майстерні карамелі». Нас вразила велич та краса Домініканського Собору.Ми познайомилися поближче з левами Львова, потерли ґудзик сажотрусу, що згідно з легендою приносить щастя, дізналися купу нового з розповідей дзигармайстра (годинникаря).

/Files/photogallery/1364/IMG_4268.JPG

Прогулюючись Львовом, ми змогли нарахувати принаймні 50 кам’яних левів та дізнатися, що вони символізують; чому дельфіни на одному з будинків не схожі на себе; де у місті є лев, що сумує і посміхається одночасно; як перекладається латинський напис SoliDeoHonorEtGloria на одному з храмів Львова; в якому саме будинку мешкав найбагатший львів’янин.

Всі полюбляють загадувати бажання і ми теж не стали вийнятком.А зробили ми це у Львові кількома способами: потерли носа і пальця на пам’ятнику художнику Никифору Дровняку, сіли за стіл переговорів із винахідником Яном Зехом та кинули монетку в капелюх сажотруса.

/Files/photogallery/1364/IMG_4398.JPG

Вражень настільки багато, що вистачить на кілька розповідей. Але, як кажуть, краще один раз побачити... Приємного перегляду фото)

Із сподіваннями на наступні спільні мандри, Олена Гаврилюк

Більше фото В ГАЛЕРЕЇ

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 25 Березня 2024

Фотогалерея