Тиждень права

Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є формування вміння учнів орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в школі щорічно проводиться тиждень права, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

Так, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-етичних принципів, традицій.

У день відкриття тижня в школі оформлена шкільна газета « Світ моїх прав та обов’язків». Для учнів старших класів вчителем правознавства, Козлюком Р.В., організовано перегляд документальних відеороликів про правовий захист та відповідальність неповнолітніх за кримінальні правопорушення. Психолог школи-Бережна О.Ю. провела заняття з елементами тренінгу «Великі права маленької людини», для учнів сьомих класів.

З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, 10 грудня у закладі відбувся Всеукраїнський урок « Права людини», який проводили класоводи та класні керівники для учнів 1-10 класів. Бібліотекар школи –Боровець О.С. презентувала для всіх учасників освітнього процесу видання про права людини, провела конкурс на кращого знавця прав і обов'язків серед учнів початкових класів.

костопільська спецшкола /Files/images/20-21/tijden_prava/2.jpg костопільська спецшкола костопільська спецшкола костопільська спецшкола /Files/images/20-21/tijden_prava/6.jpg костопільська спецшкола костопільська спецшкола /Files/images/20-21/tijden_prava/9.jpg костопільська спецшкола /Files/images/20-21/tijden_prava/11.jpg костопільська спецшкола /Files/images/20-21/tijden_prava/13.jpg /Files/images/20-21/tijden_prava/14.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея