День Гідності та Свободи

21 листопадав Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

З нагоди цього свята в школі проведено низку заходів, серед них – вчитель образотворчого мистецтва ШВОРОБЕЙ Алла провела конкурс малюнків «Символи України», педагог-організатор ЗІНЧУК Інна провела брейн-ринг «Сучасна Україна. Історія й сьогодення», класоводи, класні керівники провели уроки мужності «Україна – країна нескорених», вихователям провести виховні години на тему «День гідності та свободи. Алея пам’яті Героїв Небесної сотні». В усіх класних колективах відбулися інформаційні хвилинки, де згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні, запаливши свічку, переглянули документальний фільм «Зима, що нас змінила» про події на Майдані, тематичні виставки літератури в бібліотеці. Спільна творчість, звучання патріотичних пісень створили святкову атмосферу єднання.
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.Слава Україні! Героям слава!

/Files/images/2022-2023/den_gdnost_ta_svobodi/День ГС 2.jpg

/Files/images/2022-2023/den_gdnost_ta_svobodi/День ГС 3.jpg

/Files/images/2022-2023/den_gdnost_ta_svobodi/День ГС 4.jpg

/Files/images/2022-2023/den_gdnost_ta_svobodi/День ГС 5.jpg

/Files/images/2022-2023/den_gdnost_ta_svobodi/День ГС 7.jpg

/Files/images/2022-2023/den_gdnost_ta_svobodi/День ГС 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 24

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея