Тиждень безпеки дорожнього руху

Інтенсивність автомобільного руху на дорогах з кожним роком зростає, що в свою чергу підвищує відповідальність за безпеку життя і здоров’я усіх учасників дорожнього руху. Знання правил дорожнього руху та їх дотримання набувають великого значення особливо для дітей та підлітків.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху в Костопільській спеціальній школі з 14.11 по 18.11.2022 року було організовано та проведено Тиждень безпеки дорожнього руху та проведені наступні заходи:

  1. Завідуючою бібліотекою БОРОВЕЦЬ Оксаною було організовано виставку інформаційно-просвітницької літератури “Безпека понад усе”.
  2. Проведено практичне заняття «Правила поведінки у разі надзвичайних ситуацій та виявлення мінно-вибухових предметів» та «Правила дорожнього руху» за участю представників Управління ювенальної превенції Національної поліції.
  3. Лікарем-травматологом школи КУЛИКОМ Ярославом було проведено Практичне заняття «Типові травмування пішоходів. Надання першої медичної допомоги при травмуванні на дорозі».
  4. Вчителем з основ здоров’я АЛЕКСІЙЧУК Оксаною спільно з вихованцями 1-4 класів переглянуто та обговорено відеофільми «Безпека на дорогах» з подальшим обговоренням.
  5. Класоводами, класними керівниками 18 листопада проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому».
  6. Вихователями проведені практичні заняття з безпеки дорожнього руху «Безпека руху – запорука життя і здоров’я».

Метою проведення заходів було закріплення знань та привернення уваги дітей до надскладної ситуації з безпеки дорожнього руху. Діти активно приймали участь у всіх заходах, і навіть сигнал тривоги не зашкодив дітям продовжити заняття в укритті. Безпека на дорогах залежить від кожного із нас і дуже важливо, щоб діти не лише знали, але й розуміли необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху.

/Files/images/2022-2023/tijden_bdr/БДР 2.jpg

/Files/images/2022-2023/tijden_bdr/БДР 3.jpg

/Files/images/2022-2023/tijden_bdr/БДР 4.jpg

/Files/images/2022-2023/tijden_bdr/БДР 5.jpg

/Files/images/2022-2023/tijden_bdr/БДР 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 14 Квітня 2024

Фотогалерея