Відзначення 210-річниці з Дня народження Великого Кобзаря

Кожному народові Бог дав величну постать, котра була б проявом його душі, його зорею... В українців такою постаттю є Тарас Григорович Шевченко.

Вшанування Великого Кобзаря - гідний привід для педагогів та їх вихованців згадати Пророка України шляхом проведення тематичних уроків з української мови та літератури, низки цікавих позакласних заходів.

З метою гідного відзначення 210-річниці з Дня народження Великого поета і мислителя, задля становлення національної свідомості шкільної молоді, усвідомлення величі культури рідної держави у нашій школі був організований тиждень української літератури "Вічна слава тобі, Кобзарю!". Усі заходи у рамках тижня були ретельно підготовлені й успішно проведені. Активну участь у проведенні запланованих заходів взяли усі класи. Учні ширше ознайомилися з маловідомими сторінками непростого життя поета, неповторністю художньої творчості.

Сьогодні ми повинні цінувати та поважати істоєрію рідного краю, творчість Тараса Шевченка, адже, всі його слова, вірші, поеми й досі вражають образністю, мудрістю, силою віри у майбутнє України.

"Україні бути! Українській мові бути!" (сл.Т.Г.Шевченка)

Вічна слава тобі, Кобзарю

Шевченківські читання.Вислови відомих людей про Т. Г. Шевченка

Кiлькiсть переглядiв: 15

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Комунальний заклад "Спеціальна школа в м. Костопіль" Рівненської обласної ради

35000, м. Костопіль, пров. князя Володимира, 3

Дата останньої зміни 30 Квітня 2024

Фотогалерея